Plastová okna a dveře Trutnov, Náchod a Hradec Králové

Plastová okna a dveře Trutnov, Náchod a Hradec Králové

24.9.2018

Nejčastější volbou pro novostavby a rekonstrukce jsou plastová okna.

Nejčastější volbou pro novostavby a rekonstrukce jsou plastová okna, která jsou oblíbená pro svoji příznivou cenu, bezúdržbovost a velmi dobré tepelně izolační vlastnosti. Podle přání zákazníka připravíme plastová okna s dvojsklem i trojskem, různým počtem komor i typem těsnění. Vše na místě zaměříme a již do několika týdnů se můžete těšit na nová okna.

Vyberte si plastová okna v široké nabídce různých výrobců

Veškerá okna připravujeme na míru a v případě zájmu se rovnou při montáži postaráme také o instalaci stínění či sítí proti hmyzu. Spolupracujeme s ověřenými značkami plastových oken značek:

Plastová okna komplexně – od demontáže až po závěrečný úklid

Provádíme demontáž starých oken, montáž nových oken a potřebných doplňků i závěrečný hrubý úklid. V případě potřeby zařídíme i zednické práce. Na závěr vždy zákazníka proškolíme, jak okna ovládat a jak se o ně starat, aby byla jejich životnost co nejdelší.

Při montáži oken samozřejmě zajišťujeme i montáž balkonových dveří.

Chci poslat nezávaznou poptávku

Proč si vybrat plastová okna v Donapu?

  • Vzorky oken i barev si můžete osobně prohlédnout v kamenných prodejnách
  • Zkušenosti sbíráme od roku 1993 a rádi vám s výběrem poradíme
  • O zaměření i montáž se stará šikovný a sehraný tým techniků
  • Máme tisíce namontovaných oken a stovky dalších referencí

Trutnov, Jičín i Mladá Boleslav má okna z Donapu

Zakázky máme po celé České republice, ale působíme především ve Východočeském kraji, proto převážnou část realizací najdete například v Hradci Králové, Trutnově, Jičíně, Mladé Boleslavi a v dalších městech. Pokud právě přemýšlíte na pořízením nových plastových oken, neváhejte se na nás obrátit. Celou realizací vás provedeme krok za krokem, od konzultace s výběrem, přes montáž a po závěrečné proškolení a předání. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

4