Zimní zahrady a jejich výroba

Zimní zahrady a jejich výroba

24.10.2017

Jste nadšenci do zahradničení? Nebo si rádi hovíte v příjemném posezení s knížkou, dobrou kávu nebo sklenkou vína? 

Jste nadšenci do zahradničení? Nebo si rádi hovíte v příjemném posezení s knížkou, dobrou kávu nebo sklenkou vína? V tom případě vám obě záliby splní zimní zahrada, kterou podle možností prostru můžeme nově přistavět, nebo v rámci rekonstrukcí například zastřešit stávající terasu a vytvořit tak kout pro celoroční odpočinek a relaxaci.

Zimní zahrada od A do Z? Nechte ji na Donapu

Donap není na trhu žádným nováčkem a za více než 20 let své historie má za sebou stovky realizací zimních zahrad nebo zasklených teras. Základem úspěšného projektu je podrobné probrání představ, které o zimní zahradě máte. Následně navrhneme vhodný materiál, konstrukční řešení a po zaměření také celý stavební projet. Veškerý materiál pro vás zajistíme na míru a naši zkušení technici se o postarají o kompletní montáž.


Kde a jak můžeme zimní zahradu vyrobit?

  • Zasklením původní terasy
  • Zasklením balkonu (lodžie)
  • Rekonstrukcí původní verandy
  • Novými přístavky ke stávající budově
 

Výrobu zimní zahrady pro vás připravíme na míru. Napište nám, jakou máte představu a brzy se vám ozveme.

Chci poslat nezávaznou poptávku

Zimní zahrada má široké využití

Při plánovaní zimní zahrady je důležité zvolit vhodné zaměření. Budete chtít mít prosklené stěny v letních měsících kompletně otevřené? Přejete si celoroční či obyvatelnou zimní zahradu? Nebo hledáte ekonomicky výhodné řešení pro přezimování rostlin? Možností je celá řada. Rádi vám při plánování poradíme a vyřešíme také otázky s větráním či vytápěním. Neváhejte nás kontaktovat.

4