Bytové vstupní dveře jsou bránou domova

Bytové vstupní dveře jsou bránou domova

27.6.2022

Dveře jsou to první, co při příchodu do svého domova vidíte. Vítají vás, vaši rodinu i návštěvy. 

Vyberte si takové bytové vstupní dveře, které se vám budou líbit i po letech, budou ladit s vašim domovem a v neposlední řadě vám zajistí bezpečí. Jak takové dveře vybrat?

Jak vybrat bytové vstupní dveře?

Přinášíme vám několik praktických tipů, jak vybrat bytové vstupní dveře a na co si dát při rozhodování pozor:

  • Materiál a jádro dveří – Mezi nejoblíbenější a cenově nejvýhodnější patří plastové dveře. Na výběr je však celá řada materiálů, ze kterých je vyrobena konstrukce dveří – to pak určuje odolnost a bezpečnost dveří.
  • Dekor dveří – Existuje celá řada dekorů, které jsou například na folii s 3D efektem, dále se jedná o barevné laky, dýhy, lamináty… Mezi favority patří fólie a laminát imitující dřevo v provedení buku, dubu či jasanu. Povrch dveří by měl ladit s podlahou a interiérem bytu.
  • Zabezpečení dveří – Úrovně zabezpečení dveří se dělí do tří skupin na mechanické, elektronické a dodatečné. Rádi vám vše názorně ukážeme na našich pobočkách.
  • Otevírání a rozměr dveří – O vše se postaráme na osobním setkání, kde zaměříme vstupní otvor a zajistíme veškeré technické podklady.

Chci nezávazně poptat 

Bytové vstupní dveře Porta Doors

V DONAPu se řadu let spoléháme na dveře od polského výrobce Porta Doors, které zpříjemňují bydlení po celé severní polokouli a v Austrálii. Jedná se o výrobce specializujícího se na vývoj technologií ve výrobě dveří a dveřních zárubní. V jeho filosofii i v celkovém přístupu je kladen velký důraz na ekologii.

Výsledkem jsou dveře splňující nejpřísnější požadavky na bezpečnost, kvalitu, estetiku a nadčasovost. Porta Doors vyrábí jak interiérové, tak bytové vstupní dveře i venkovní dveře. V nabídce jsou také skládací, posuvné či technické dveře splňující přísné požadavky na akustiku, nehořlavost či vysokou vlhkost. Všechny tyto typy dveří vám ochotně představíme a postaráme se o kompletní montáž.

Eurowood – vstupní dveře pro náročné

Vstupní dveře Eurowood jsou od výrobce JAF HOLZ, který patří k předním dodavatelům dveří a zárubní v České republice. JAF HOLZ nabízí širokou škálu sortimentu v bohaté nabídce materiálů a vzhledů, ze které si vyberou i ti nejnáročnější zákazníci.

Neváhejte navštívit naše vzorkovny, kde vám na jednom místě předvedeme vstupní dveře od různých výrobců a v různých cenových hladinách.

Proč si pořídit dveře od nás?

  • Více než 100 různých modelů
  • Dobré izolační schopnosti
  • Mnoho druhů dekorů
  • Různé úrovně zabezpečení
  • Klasické i speciální dveře na míru

Kudy k nám? 

Vytvoříme vám interiér na míru

V DONAPu se zaměřujeme na realizaci krásného interiéru a útulného domova. Zajistíme vám na míru nejen instalaci vchodových a interiérových dveří, ale také oken, vrat či stínění. Za více než 25 let působení na trhu jsme realizovali stovky projektů, proto vám nabízíme bohaté zkušenosti, výhodné ceny, špičkové materiály, odborné provedení a spolehlivost u všech našich produktů. Pro více podrobností nás neváhejte kontaktovat.

4