Dřevěná okna na míru

Dřevěná okna na míru

15.3.2023

Dřevěná okna na míru jsou skvělou volbou nejen do chalup či dřevostaveb. 

Sháníte okna do svého nového domu nebo se chystáte na jejich výměnu? Máte na výběr z různých možností okenních rámů a záleží jen na vás, pro kterou se rozhodnete. Dřevěná okna však mají něco navíc – jen ony dokáží vytvořit příjemnou a hřejivou atmosféru. Pokud máte rádi přírodní ladění, pak budou dřevěná okna pro vás jasnou volbou.


Kvalitní dřevěná okna na míru

Dřevěná okna na míru jsou oblíbenou variantou pro své vlastnosti i atraktivní vzhled. Nemusíte se bát, že by tato okna vydržela méně než plastová. Technologie pokročila i v tomto směru. Vícevrstvé ochranné nátěry jsou vysoce účinné, zároveň však i ekologické a zdraví nezávadné. Chrání také dřevo proti všem škůdcům. Pokud tedy zvolíte kvalitní dřevěná okna na míru, mohou jít všechny obavy stranou. Kvalitní dřevěná okna se chlubí především těmito přednostmi:

  • jsou odolné proti vnějším vlivům
  • díky povrchové úpravě skvěle odvádí vodu
  • jsou tvarově stálé
  • s izolačními skly tlumí hluk
  • jsou stylová

Kvalitní dřevěná okna na míru se hodí do rodinných domů, chalup, chat, bytů, ale i průmyslových staveb. Tak neváhejte a zkonzultujte svou představu s šikovnými odborníky, kteří se ve světě oken skutečně vyznají!

Poptat dřevěná okna na míru 

Výhody dřevěných oken na míru

Pokud se rozhodnete pořídit si dřevěná okna na míru, určitě toho nebudete litovat. A pokud si vyberete osvědčenou firmu, která odvádí poctivou práci s kvalitními produkty, získáte jistotu, že vaše nová okna budou plnit svoji funkci na výbornou. U špatně zasazených oken se může stát, že vám bude někudy utíkat teplo, nebo dojde k nevzhledným nerovnostem apod. Investice do oken na míru se vám tedy určitě vyplatí. S výběrem nejvhodnějšího typu dřevěného okna vám rádi poradíme. Vymyslíme to nejlepší řešení pro vás s ohledem na cenu, kvalitu, rozměry, povrchovou úpravu i design.

Ušetřete díky dřevěným oknům na míru

Víte, že s kvalitními okny můžete skutečně denně šetřit? Zejména v zimním období řešíme výdaje za energie. Pokud máte stará okna, je více než pravděpodobné, že i ve vaší domácnosti či firmě dochází k nechtěnému úniku tepla. V letním období naopak mohou pomoci okna v kombinaci s kvalitním stíněním proti přehřívání místností. Určitě tedy výměnu oken nemá smysl dlouho odkládat. Můžete také zkusit využít oblíbené státní dotace, které vám mohou s financováním vašeho projektu významně pomoci.

4