Dřevohliníková okna a jejich ceník

Dřevohliníková okna a jejich ceník

19.3.2022

Skloubením nadčasového dřeva a odolného hliníku vznikla dřevohliníková okna.

Tato kombinace přináší do interiéru příjemné dřevo a z exteriéru okna chrání hliníkové opláštění. Můžete si tak ve svém domově užívat krásu dřevěných oken a zároveň získáte okna, jenž se pyšní téměř neomezenou životností a odolají i náročným povětrnostním podmínkám.

Dřevohliníková okna a jejich výhody

Díky výborným tepelně-izolačním vlastnostem jsou dřevohliníková okna vhodná pro použití u pasivních a nízkoenergetických staveb. Okna jsou zasklena trojsklem a u vyšších řad se využívá moderní systém zasklení bez silikonu. Pro svůj luxusní vzhled, hladké linie a bohatou škálu barevného provedení jsou dřevohliníková okna velmi oblíbená u architektů.

  • Krásné dřevo v interiéru a odolný hliník venku
  • Výborné tepelně-izolační vlastnosti
  • Snadná údržba a dlouhá životnost
  • Zvýšená odolnost proti povětrnostním vlivům
  • Elegantní a nadčasový vzhled oken

Chci nacenit nová okna 

Špička mezi dřevohliníkovými okny

Pokud si chcete dopřát to nejlepší, co současný trh nabízí, doporučujeme dřevohliníková okna TTK triplex plus. Jedná se o špičku mezi okny, kdy je v dřevěné části usazené trojsklo a ve vnější hliníkové části ještě jedno samostatné sklo. Díky tomu získáte skvělé tepelně-izolační vlastnosti se součinitelem prostupu tepla celého okna Uw = 0,67 Wm-2K-1. Tato okna dále vynikají protihlukovou a protisluneční ochranou, kdy lze do prostoru mezi skla integrovat žaluzie.

Špičková okna TTK triplex plus 

Ceník dřevohliníkových oken

Našim zákazníkům vždy předem připravujeme nezávaznou cenovou kalkulaci na míru. Pokud máte zájem o její vypracování, neváhejte nám zaslat vaše požadavky a brzy se vám ozveme s nabídkou.

Potřebujete poradit?

Neváhejte nás navštívit v našich kamenných prodejnách, kde vám rádi předvedeme vzorky jednotlivých oken, ukážeme rozdíly a doporučíme nejvhodnější řešení pro váš projekt. Pro vaši stavbu zařídíme také stínění, vstupní i interiérové dveře či garážová vrata. Zajímá vás více? Kontaktujete nás.

4