Garážová sekční vrata

Garážová sekční vrata

27.4.2023

Sháníte nová garážová vrata a nejste si jistí, který typ zvolit? 

Garážová sekční vrata patří mezi nejoblíbenější varianty moderních garážových vrat. Objevte i vy jejich největší přednosti!

Přednosti sekčních garážových vrat

Sekční garážová vrata disponují chytrou konstrukcí, díky níž zajíždí po kolejnicích pod strop. Tím šetří místo a jejich použití je tedy vhodné pro  téměř všechny garážové prostory, podmínkou je, aby byl z interiéru garáže prostor minimálně 12 centimetrů po stranách a minimálně 16 centimetrů nadpraží. Jaké jsou další přednosti sekčních garážových vrat?

  • moderní a funkční řešení
  • lze je nainstalovat do jakékoliv garáže
  • díky svému umístění pod stropem šetří prostor uvnitř garáže, ale také před ní
  • špičkové těsnění, které brání úniku tepla
  • jednoduché ovládání – ruční nebo automatické
  • dlouhá životnost
  • různé barevné varianty i vnější úpravy
  • skvěle vypadají

Sekční garážová vrata jsou perfektní volbou i pro ty nejnáročnější zákazníky a s jejich pořízením určitě nešlápnete vedle!

Sekční garážová vrata podle vašich představ

Obrovskou výhodou je široká nabídka materiálu, barev a povrchové úpravy sekčních garážových vrat. Můžete si tak vybrat vrata přesně podle svých představ tak, aby se dokonale hodila k vašemu domečku. Zvolit můžete klasické ruční ovládání nebo dát přednost automatickému ovládání na dálku. Dálkové ovládání vám umožní vjezd do garáže nebo naopak výjezd z ní bez nutnosti vystoupení z vozu. Většina garážových vrat nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu a vyniká tichým chodem. Navíc díky kvalitním sekčním garážovým vratům můžete ušetřit spoustu energie. Možná jste ani netušili, kolik tepla vám z domu kvůli starým a netěsnícím vratům unikalo. Dokonalé těsnění, funkční materiály a možnost zateplení vám zaručí, že vaše garáž bude dokonale zabezpečena proti všem povětrnostním vlivům.

Kvalitní sekční garážová vrata

Vsaďte na kvalitní sekční garážová vrata od spolehlivých dodavatelů, kteří jsou ověřeni dobrými zkušenostmi a stovkami spokojených zákazníků. Naše firma spolupracuje právě s takovými dodavateli. Náš tým se skládá z profesionálních pracovníků, kteří své práci skutečně rozumí a jsou připraveni vyjít vám ve všem vstříc. Rádi vám poradíme výběrem těch pravých garážových vrat, zajistíme jejich přepravu i instalaci. Na všem se domluvíme předem. Získáte tak jistotu, že montáž nových vrat proběhne rychle a bez problémů a vaše nová sekční garážová vrata budou fungovat na jedničku. Naše firma spolupracuje pouze s takovými dodavateli a můžete nahlédnout do našich referencí (https://www.donap.cz/garazova-vrata_60), abyste si sami udělali obrázek o naši odvedené práci.

Nezávazná poptávka 

Sekční garážová vrata nejen do domu

Využití sekčních garážových vrat nekončí pouze u domů a domků. Jsou populární i v různých průmyslových objektech, ale i ve službách jako jsou autoservisy, nebo třeba u garážových domů. Své uplatnění našly například i u myček aut. Zkrátka se hodí všude tam, kde chcete maximálně využít prostor a mít dokonalá garážová vrata bez kompromisů.

4