Hliníková okna a dveře

Hliníková okna a dveře

31.5.2022

Moderní vzhled, skvělé tepelně-izolační vlastnosti a dlouhá životnost s minimálními nároky na údržbu.

To jsou hlavní důvody, proč patří hliníková okna a dveře mezi oblíbenou volbu architektů i uživatelů.

6 důvodů, proč si pořídit hliníková okna a dveře

Hliníková okna a dveře, která společnost Donap nabízí, se pyšní profily značky Aluprof. Firma Aluprof je jedním z předních výrobců hliníkových systémů a své pobočky má v mnoha evropských zemích a také ve Spojených státech. Po více než 70 letech zkušeností patří mezi světovou špičku ve výrobě hliníkových oken a dveří. V čem tkví jejich výjimečnost?

  • Reprezentativní a moderní vzhled
  • Výborné tepelně-izolační vlastnosti
  • Vynikající tvarová stálost
  • Odolnost vůči požárům a povětrnostním vlivům
  • Neomezená životnost a možnost recyklace
  • Minimální nároky na údržbu
  • U dveří mnoho typů variant i způsobů zabezpečení

Chci nezávazně poptat

Hliníková okna

Hliníkové profily oken, které vynikají svojí izolací, splňují nároky nízkoenergetických a pasivních budov. Jsou velmi oblíbené u moderních a minimalistických staveb, kde je kladen důraz na jednoduchost a vysoký stupeň reprezentace. Rámy lze opatřit barevným nátěrem nebo povrchovou úpravou imitující dřevo. Zasklení je možné dvojsklem i trojsklem a vybírat můžete z řady kombinací těsnění a izolačních komor. Pokud se v budoucnu rozhodnete a budete chtít hliníková okna vyměnit, lze profilové rámy využít k recyklaci jako druhotnou surovinu.

Hliníkové dveře

Hliníkové dveře nabízíme v mnoha variantách provedení, ať už se to týká barvy, prosklených částí, zabezpečovacích prvků, madel, klik… Zkrátka, dveře pro vás zajistíme na míru, aby přesně splňovaly vaše požadavky na estetičnost i funkčnost.

Kudy k nám?

Přesvědčte se o kvalitě na vlastní oči

Společnost Donap realizuje zakázky po celých východních Čechách, kde má také čtyři kamenné pobočky. Zkušený tým vám ochotně poradí s výběrem, předvede vzorníky a domluví veškeré podrobnosti. Sami tak uvidíte, že hliníková okna a dveře jsou šperkem, který ozdobí nejen rodinný dům, ale i moderní administrativní budovu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

4