Kazetová elektrická markýza

Kazetová elektrická markýza

27.1.2023

Kazetová elektrická markýza je oblíbeným typem stíněním, které si brzy zamilujete i vy!

Užijte si bezstarostné posezení na terase svého domu nebo na zahrádce své oblíbené restaurace bez toho aniž byste museli klopit oči před ostrými slunečními paprsky.

Kazetová elektrická markýza a její výhody

Brouzdáte světem stínící techniky a stále se nemůžete rozhodnout, jakou variantu zvolit? Pokud toužíte po jednoduché, vzdušné a elegantní ochraně před škodlivým a leckdy i protivným UV zářením a dalšími povětrnostními vlivy, s kazetovou elektrickou markýzou určitě nešlápnete vedle. Co vše tedy patří mezi její hlavní výhody?

  • Dokonalé stínění
  • Variabilita stínící plochy
  • Stylový designový prvek
  • Díky ochraně kazety delší životnost markýzy
  • Jednoduché ovládání, možnost zapojení moderních technologií
  • Vhodná na stínění různých prostor, nejen teras domů
  • Výběr z velkého množství barevných variant
  • Snadná údržba
  • A mnoho dalších…

Kazetovou elektrickou markýzu se všemi jejími výhodami ocení i ti nejnáročnější zákazníci. Stále váháte? Nechte si poradit od profíků, kteří vám zhotoví markýzu na míru.

Nezávazně poptat

Kazetová elektrická markýza na míru

Kazetová elektrická markýza na míru je skvělým řešením, díky němuž budete mít opravdu jistotu, že konečný výsledek splní všechna vaše očekávání. Můžete si totiž nakombinovat všechny prvky tak, jak sami budete chtít. Co to znamená? V první řadě vám navrhneme ten nejvhodnější typ pro váš prostor, samozřejmě i s ohledem na váš finanční rozpočet. Dále si z pestré nabídky zvolíte materiál a barvu látky na vaše stínění tak, aby ladila s okolím. Vyberete si také ovládání, jež vám bude nejlépe vyhovovat. A nakonec? No přece precizní instalace a bezchybný servis!

Vybrat kazetovou markýzu

Moderní kazetová elektrická markýza

Moderní kazetová elektrická markýza je skvělým řešením pro všechny, kteří shání spolehlivé stínění, jež nejen plní svou funkci na jedničku, ale i skvěle vypadá. Navíc můžete využít i moderní vychytávky, jako je dálkové ovládání či ovládání pomocí mobilního telefonu. A moderní technologie jdou ještě dál. Pomocí čidla, které reaguje na povětrnostní podmínky, se chrání tato markýza sama automatickým stažením do boxu. Odpadne vám tak starost s počasím, protože látka je v kazetě dokonale chráněná a tím pádem i déle vydrží. Většina moderních látek v kazetových elektrických markýzách, jsou zhotoveny z materiálů, které odpuzují vodu a jejich barvy na slunci nevyblednou.

Kazetová elektrická markýza jako designový doplněk

Kazetová elektrická markýza slouží i jako designový doplněk vašeho domu, restaurace nebo obchodu. Vytvoří příjemnou odpočinkovou atmosféru, kterou si vychutnáte plnými doušky kdykoliv budete chtít. V mnoha lidech evokují vzpomínky na prázdniny v jižních zemích, kde je potkáte na každém kroku. Dalším bonusem je velký výběr barevných provedení a dekoru pro dokonalé ladění vašeho exteriéru.

4