Montáž a výměna plastových oken

Montáž a výměna plastových oken

15.2.2018

Poradíme vám s výběrem, výměnou a montáží plastových oken.

Poradíme vám s výběrem, výměnou a montáží plastových oken. U nás platíte až po realizaci zakázky (do 200 tisíc Kč), proto máte 100% jistotu, že dostanete přesně to, co jste si objednali. Na trhu působíme od roku 1993 a za tu dobu jsme pro spolupráci vybrali pouze výrobce s nejlepší kombinací ceny, kvality a spolehlivosti.

Výběr a výměna plastových oken

Ohledně výměny plastových oken vám zdarma a nezávazně poradíme. Stačí vyplnit nezávazný formulář, nebo se zastavit v našich vzorkovnách v České Skalici, Lázních Bělohrad, Nové Pace nebo Dvoře Králové nad Labem. Pomůžeme vám najít nejvhodnější a nejvýhodnější řešení pro váš dům či byt.

Chci nezávaznou cenovou nabídku

Podívejte se, jaká plastová okna montujeme:

 

Plastová okna a jejich montáž

U montáže plastových oken zastupujeme více výrobců, takže si u nás vybere každý. Nejdůležitějším parametrem pro výběr je u nás kvalita plastových oken, proto v našem sortimentu naleznete pouze ověřené výrobce, se kterými máme dlouholeté dobré zkušenosti. Najdete u nás plastová okna s různou cenou, designem, rozměry, povrchovými strukturami i barvami.

Nabízené okenní systémy:

  • RI plastové okenní systémy
  • Gealan plastová okna
  • Inoutic plastové okenní systémy

Jak se vyznat v široké nabídce?

Dvojsklo, či trojsklo? Jakou zvolit povrchovou úpravu? Které parametry jsou důležité? Pokud se nepohybujete v oblasti stavebnictví, je časově velmi náročné se v nabídce plastových oken zorientovat. V takovém případě vás rádi uvítáme v našich vzorkovnách, kde s naším týmem projdete vaše představy a požadavky, na základě kterých pro vás vybere nejvhodnější řešení. Věřte nám, že jedna osobní návštěva vám ušetří mnoho hodin, které byste jinak věnovali porovnávání parametrů a zkušeností na internetů. Jsme tu pro vás, neváhejte nás kontaktovat.

4