Montáž zimních zahrad zařídí Donap

Montáž zimních zahrad zařídí Donap

18.11.2017

S návrhem a montáží zimních zahrad máme dlouholeté zkušenosti. Navrhneme ideální řešení pro váš domov.

S návrhem a montáží zimních zahrad máme dlouholeté zkušenosti. Navrhneme ideální řešení pro váš domov. Před samotným výběrem si ale nejdříve ujasněte, jak budete v zimní zahradě trávit čas, ať nový prostor sedí přesně vašemu způsobu života.

Jak zimní zahradu sestavit?

Budete mít v zimní zahradě přes zimu uskladněné květiny? V tom případě nebudou potřeba takové nároky na vytápění, jako v případě, že budete tento prostor využívat k celoročnímu posezení. Budete chtít mít ze zimní zahrady v létě otevřený altán, který vás ochrání v případě větru a deště? U takového přání do projektu zapracujeme posuvné dveře, s nimiž můžete celý prostor hravě otevřít. Je jen na vás, jaké máte o zahradě sny. Neváhejte nás kontaktovat a co nejdříve se pustíme do jejich realizace.

Montujeme hliníkové zimní zahrady DonapSun

Při výběru zimní zahrady je důležitá volba kvalitních materiálů. V Donapu nejen používáme pro montáž ověřené výrobce, ale sami si také konstrukce, okna a dveře vyrábíme. Díky tomu můžeme systém otevírání i celkový design připravit přesně podle vašich představ. Výsledkem je zimní zahrada z trvanlivé hliníkové konstrukce, která je pevná a nenáročná na údržbu. Navíc vás potěší příznivá cena.

Chci nezávaznou cenovou nabídku

Máte otázky? Navštivte nás ve vzorkových prodejnách, nebo nás rovnou kontaktujte.

4