Novinka: Omyvatelná venkovní látková markýza

Novinka: Omyvatelná venkovní látková markýza

28.4.2020

Potřebujete zastínit okno, prosklenou plochu nebo okno? 

Nenechte si ujít naši novinku ve venkovním stínění - omyvatelnou venkovní látkovou markýzu, se kterou elegantně zabráníte nechtěným pohledům zvenčí do interiéru a rovněž průniku nežádoucích slunečních paprsků.

Trvanlivý materiál venkovní markýzy

Venkovní markýza je vyrobena z velmi trvanlivého materiálu na základě skelných vláken potažených PVC, který je vysoce odolný vůči atmosférickým vlivům. Látka je srolovaná na válečku s pohonem umístěným v kazetě z hliníkových profilů namontovanou přímo na rám okna.

Vysoká odolnost vůči větru

Zatavený pásek se zipem na okrajích látky zajišťuje, že je látka mezi vodícími lištami napnutá a tím je zabráněno jejímu vypadnutí. Toto spojení látky s profilem ještě zvýší odolnost proti větru - markýza zvládne odolat větru až do rychlosti 120 km/h a bočního větru až do 220 km/h.

Ovládání na solární pohon

Výhodou je také nízký horní kastlík, který nezakrývá zasklení okna a také dálkové ovládání motoru na solární pohon, není tedy zapotřebí žádný přívod kabelů.

Venkovní markýza v různých barvách a stupně zatemnění

Venkovní markýzu je možné opatřit neprůsvitným materiálem - sami si můžete vybrat látku dle toho, jakou intenzitu světla potřebujete. Na výběr je široké množství látek.
Hliníkové profily jsou standardně dostupné ve čtyřech barvách - bílá, černá, šedá a hnědá. Případně lze zajistit libovolnou barvu RAL.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Líbí se vám toto stínění a chtěli byste ho mít také? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Chci nezávazně poptat

4