Plastová okna pro pasivní domy

Plastová okna pro pasivní domy

3.5.2018

Montujeme plastová okna pro pasivní domy, která díky své technologii splňují náročné tepelně izolační vlastnosti.

Montujeme plastová okna pro pasivní domy, která díky své technologii splňují náročné tepelně izolační vlastnosti. Montáži a dodávce plastových oken se věnujeme už od roku 1993. Za všech okolností odvádíme spolehlivou a kvalitní práci, proto u nás plastová okna platíte až po realizaci (zakázky do 200 tisíc Kč). Jen tak máte jistotu, že dostanete přesně to, co jste si zaplatili.

Plastová okna Inoutic

Ze své mnohaleté praxe máme skvělou zkušenost s plastovými okny Inoutic, která vynikají akustickou i tepelnou izolací. Okna mají kvalitní plastový rám, pevnou ocelovou výztuhu a rozdělení meziskelního prostoru. Jsou proto skvělou volbou pro pasivní a nízkoenergické domy. Nabízíme dvě různé varianty:

  • Inoutic Prestige
  • Inoutic Eforte

Chci nezávaznou cenovou nabídku

pasivni_dum

 

S plastovými okny na míru vám zdarma a nezávazně poradíme

Stačí vyplnit nezávazný formulář nebo se zastavit v našich vzorkovnách v České Skalici, Lázních Bělohrad, Nové Pace nebo Dvoře Králové nad Labem. Pomůžeme vám najít nejvhodnější a nejvýhodnější řešení pro váš dům či byt.

Plastová okna realizujeme komplexně - od zaměření, přes demontáž až po závěrečný úklid po instalaci nových oken. V případě potřeby zařídíme i zednické práce. V širokém sortimentu máme několik výrobců, a to jak z České republiky, tak z Evropy, díky kterým vám můžeme nabídnou ekonomické i nadstandardní řešení. Navštivte naše vzorkovny a vyberte si plastová okna na míru svým požadavkům.

4