Plastové balkonové dveře mají několik variant

Plastové balkonové dveře mají několik variant

23.3.2018

Dodáváme a montujeme kvalitní plastové balkonové dveře do bytů, domů a dalších budov. 

Dodáváme a montujeme kvalitní plastové balkonové dveře do bytů, domů a dalších budov. Kromě plastových balkonových dveří, které se pohybují na pantech a naleznete je ve většině bytů, realizujeme také systémy zdvižných či sklopných posuvných dveří. Tyto typy dveří jsou oblíbené o moderních staveb a prosklených teras.

Balkonové dveře i se zámkem

V panelových bytech se se zpravidla řeší zavírání plastových balkonových dveří pouze interiérovou kličkou, protože vyloupení ve vyšších patrech budovy je přes balkon téměř nemožné. U teras či vstupů z domu na zahradu je možné balkonové dveře opatřit zámkem, a tím zvýšit zabezpečení domu. Možností zabezpečení domu je celá řada, rádi vám všechny možnosti ukážeme na našich vzorkovnách.

Chci nezávaznou cenovou nabídku

Posuvné balkonové dveře

Posuvné balkonové dveře jsou oblíbeným řešením u novostaveb, u kterých je kladen důraz na velké prosklené plochy. Podle mechanického zpracování je dělíme na posuvné dveře zdvižné a sklopně posuvné.

Zdvižné posuvné dveře HS Portál

Zdvižné posuvné dveře se pohybují v hliníkové kolejnici paralelně s fixním křídlem. Křídlo dveří snadno otevřete jednou rukou. Jejich výhodou je bezbariérový práh, dobré ukrytí pohyblivých prvků a také max. rozměr 10 metrů. Tento typ dveří nabízí například výrobce HS Portál. 

Sklopně posuvné dveře

Sklopně posuvné dveře vám ušetří prostor oproti tradičně otevíraných dveřím. Mají stejné tepelně izolační vlastnosti a vzhled jako plastová okna. Ve spodní části dveří je klasický vysoký rám, který je nutné překročit. Pohyblivé křídla se jednoduše vyklopí a poté se pohybují po kolejnici a posunou na stranu k fixnímu oknu.

Proč mít balkonové dveře od nás?

Na trhu působíme od roku 1993. Za tu dobu jsme navázali spolupráci s vícero dodavateli kvalitních plastových oken a balkonových dveří. Najdete u nás různé designy, rozměry oken i cenových hladin. Naše firma stojí na poctivé práci, proto u nás za plastová okna a balkonové dveře platíte až po realizaci (u zakázek do 200 tisíc Kč). Pro více podrobností nás neváhejte kontaktovat.

4