Nová sekční garážová vrata s pohonem

Nová sekční garážová vrata s pohonem

10.12.2022

Sháníte nová garážová vrata a nevíte, který typ si vybrat? 

Ať už plánujete nové bydlení svých snů, nebo vaše garáž zaslouží renovaci, nová sekční garážová vrata s pohonem splní požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Díky svým výhodám je jedničkou mezi ostatními.

Výhody sekčních garážových vrat s pohonem

Tato varianta garážových vrat je stále oblíbenější. Ptáte se, co za tím stojí? Mezi hlavní výhody sekčních garážových vrat s pohonem patří především:

  • variabilita
  • výborné tepelně-izolační vlastnosti
  • spolehlivost a bezpečnost
  • tichý chod
  • pestrý výběr barevných provedení
  • možnost volby materiálu i struktury
  • není potřeba žádných velkých úprav při montáži
  • různé doplňky

Díky skvělým vlastnostem, variabilitě a rychlé montáži se řadí mezi jedničky na trhu. I váš dům si zaslouží to nejlepší! Proto neváhejte a pořiďte si kvalitní sekční garážová vrata s pohonem.

Sekční garážová vrata s pohonem pro vás

Sekční garážová vrata s pohonem se rychle stanou i pro vás jasnou volbou! Můžete si zvolit jejich vzhled, materiál i strukturu. Jistě oceníte, že při jejich montáži nebude potřeba žádných velkých zásahů. Zkrátka se jich dočkáte rychle a ještě si můžete navolit další doplňky, jako jsou průchozí dveře, okna apod. Potřebujete sekční garážová vrata s pohonem na míru nebo máte jiné speciální přání? Obraťte se na profíky, kteří mají zkušenosti a svému řemeslu opravdu rozumí.

Poptat sekční garážová vrata s pohonem

Se sekčními garážovými vraty s pohonem ušetříte

Všichni často myslíme na to, jak co nejvíce ušetřit za energie. Zateplená garážová vrata tloušťky 40 mm, zaručují ty nejlepší tepelně izolační vlastnosti. Se sekčními garážovými vraty s pohonem tedy na výdajích za energie ušetříte každý den. Tak neváhejte a pusťte se do jejich realizace. Tato investice se vám vrátí! Další předností jsou také bezesporu nízké náklady na stavební práce. Pokud vyměňujete stará dveře za nová, lze je namontovat přesně na jejich místo.

Kvalitní sekční garážová vrata s pohonem

Rozhodli jste se pro kvalitní sekční a garážová vrata, ale máte obavy? Rádi vás provedeme od prvotního návrhu až po jejich úspěšnou montáž. Samozřejmostí je i cenová kalkulace, abyste dopředu věděli, kolik si máte dát stranou. Vrata s tažnými nebo torzními pružinami? Dálkové nebo manuální ovládaní? Dřevěná nebo plastová? Snadno vyřešíme všechny vaše požadavky a splníme vaše přání o skutečně dokonalých garážových vratech. A navíc si můžete vybrat z bohaté nabídky vzorků, takže budou vaše nová vrata také ladit s domem. A nemusíte se bát, bezpečnost provazu je u nás na prvním místě.

Nezávazně poptat 

4