Sítě proti hmyzu ochrání váš domov

Sítě proti hmyzu ochrání váš domov

23.5.2019

Už je to tady – období bzučícího hmyzu.

Už je to tady – období bzučícího hmyzu, které nám sice evokuje přicházející léto, ovšem hned nato si uvědomíme, že mouchy a komáři proniknou i k nám domů. Bohužel neexistuje jiná obrana než sítě proti hmyzu.

Sítě proti hmyzu proti hmyzím vetřelcům

Neříkejte, že to neznáte: snažíte se usnout, ale pořád kolem hlavy slyšíte ono otravné bzzz bzzz bzzz. Většina lidí vstane a prostě nepůjde spát, dokud bzučící vetřelce nezlikviduje. Patříte mezi ně? Pak musíte svým oknům pořídit sítě proti hmyzu.

I po hmyzu zůstává nepořádek

Sítě proti hmyzu jsou totiž efektivním způsobem, jak zabránit mouchám a komárům se dostat k vám domů. Rozčilovat vás totiž nebudou jenom při spaní, ale i při každodenních činnostech a jakmile se k vám jednou dostanou, je velice obtížné je dostat pryč. Navíc pokud použijete plácačku, nechávají za sebou skvrny, které třeba ze zdi ani nedostanete.

Sítě do oken proti hmyzu i do plastových oken

Firma Donap vám nabízí sítě do oken proti hmyzu i do plastových oken od nejlepších dodavatelů, protože moc dobře víme, že kvalita je pro naše zákazníky na prvním místě. Navíc si můžete vybrat ze široké škály barev a dekorů.

Rovněž si můžete vybrat z několika typů dle uchycení:

  • Sítě pevné – jednoduchá montáž bez vrtání
  • Dveřní sítě – pro všechny typy dveří, možnost doplnění průlezu pro zvíře, uchycení pomocí pantů
  • Posuvné sítě – prostorově nenáročné, ale nutné místo pro posunutí sítě do strany
  • Rolovací sítě okenní – díky vyrolování můžete mít okno kdykoliv bez sítě
  • Rolovací sítě dveřní – ideální, pokud nemáte místo pro otevření ani po straně
  • Plisé sítě – elegantní vzhled a možnost zakrýt velkou plochu více díly

Chci nezávazně poptat 

Máte nějaké dotazy?

Potřebujete poradit, které sítě proti hmyzu jsou ty nejvhodnější pro vás? Není nic snadnějšího nás kontaktovat nebo nás přímo navštívit na jedné z našich poboček v Nové Pace, České Skalici, Dvoře Králové nad Labem nebo Lázních Bělohrad

4