Venkovní okenní žaluzie jsou nej

Venkovní okenní žaluzie jsou nej

31.10.2022

Poohlížíte se po venkovních okenních žaluziích, které jsou jednoduše nej ve všech směrech? 

Tento typ stínění vašich oken vám zajistí kvalitní stínění, které vám bude dělat radost po dlouhá léta.

Venkovní okenní žaluzie do každého okna

Venkovní neboli předokenní žaluzie se hodí do každého okna! Oceníte je v parném létě i kdykoliv si během dne budete chtít vytvořit příjemnou atmosféru pro chvíle odpočinku a relaxace. V neposlední řadě chrání venkovní žaluzie vaše cenné soukromí. Pořiďte si venkovní okenní žaluzie do každého okna. Překážkou nejsou ani atypické rozměry či třeba balkonové dveře. A nebojte se, na výběr máte z různých typů i barev, takže je jednoduše sladíte se stylem vašeho domova.

Venkovní okenní žaluzie nejen do domů a bytů

Venkovní okenní žaluzie se skvěle hodí nejen do všech oken domů a bytů. Jejich přednosti oceníte i u zastínění administrativních budov nebo komerčních budov. Vytvořte si i vy ve své kanceláři či provozovně příjemné prostředí, které ocení i vaše návštěvy. Využívány jsou i jako stínění v různých halách a průmyslových budovách. I vaši pracovníci přivítají účinnou ochranu před často nepříjemnými slunečními paprsky a přehříváním interiéru v horkých letních dnech.

Naše nabídka

Venkovní okenní žaluzie šetří vaše peníze

Ušetřete pomocí venkovních okenních žaluzií i vy. Díky odrazu a plynulé regulaci slunečního záření eliminujete přehřívání interiéru až o desítky procent. Tím pádem snížíte spotřebu za klimatizaci v místnostech a náklady s tím spojené. Také dokáží chránit okna před povětrnostními vlivy a v kombinaci s kvalitními těsnícími okny šetří vaše okenní žaluzie peníze i v tomto směru. Předokenní žaluzie jsou zkrátka šikovným pomocníkem po všech stránkách.

Vyberte si venkovní okenní žaluzie

Investice do venkovních okenních žaluzií se vám vyplatí. Vyberte si takové venkovní žaluzie, které, splní všechny vaše představy o dokonalém stínění. Venkovní okenní žaluzie patří mezi nejoblíbenější druh exteriérového stínění právě pro svou funkčnost, jednoduché ovládání a snadnou údržbu. Navíc dobře vypadají a vybrat si můžete z různých barevných variant. Ovládání můžete zvolit manuální či na elektriku. Ovládání žaluzií na elektropohon si získává čím dál více příznivcům. Je totiž jednoduché a navíc jej můžete propojit s dalšími vychytávkami jako je například časovač. Pokud chcete, aby vám venkovní okenní žaluzie dělaly radost bezchybně dlouhé roky, vyberte si především kvalitní výrobek od profíků, kteří své práci opravdu rozumí.

Kvalitní venkovní žaluzie

Svěřte svůj projekt do našich rukou. Zabýváme se výměnou oken všech typů a rádi vám je rovnou doplníme vhodným stíněním. Vybrat si můžete na čtyřech pobočkách ve východních Čechách, kde vám nabídneme nejen vzorníky, ale poskytneme i odborné poradenství. Společně se rozhodneme, který typ uchycení bude pro vás nejlepší, zda decentní podomítkový, nebo přiznaný. Kvalitní venkovní žaluzie od nás vás určitě nezklamou.

4