Vertikální látkové žaluzie do vašich oken

Vertikální látkové žaluzie do vašich oken

20.10.2023

Sháníte efektivní stínění pro váš domov a zaujaly vás vertikální látkové žaluzie? 

Proč ne! Je to skvělá volba i pro vaše okna, se kterou budete určitě spokojeni. Navíc je tento typ žaluzií jedinečný a neokoukaný. Na trhu najdete pestrou škálu barev, dekorů i materiálů, ze které si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Proto na nic nečekejte a pořiďte si vertikální látkové žaluzie i do vašich oken! Využijete je v letním i zimním období.

Výhody látkových vertikálních žaluzií

Látkové vertikální žaluzie jsou nadčasovým stínícím prvkem, který může skvěle doladit nebo podtrhnout celkové ladění vašeho domova. Dříve se používaly především v kancelářích, ale své místo si postupně získaly i v domácnostech. A co patří mezi největší výhody látkových vertikálních žaluzií?

  • Spolehlivě chrání interiér před slunečními paprsky
  • Zajistí vám soukromí před zvědavými pohledy sousedů a kolemjdoucích
  • Regulují světlo pomocí jednoduchého ovládání
  • Můžete si libovolně zvolit barvu, materiál, dekor i šířku lamel
  • Poslouží i jako dekorativní prvek
  • Vytváří příjemnou atmosféru
  • Jsou praktické
  • Snadná montáž
  • A mnoho dalších

Vertikální žaluzie z látky dokáží skvěle zútulnit jakýkoliv interiér. Přesvědčte se sami!

Nezávazně poptat 

Látkové vertikální žaluzie?

Stále váháte, zda si pořídit látkové vertikální žaluzie? Díky svým vlastnostem se hodí do vašeho domova, ale také do pracoven, kanceláří či různých provozoven. Ve velkých kancelářských halách se využívají k vytvoření soukromí i zatemnění oken. V restauracích či kavárnách je můžete využít jako designový prvek, dejte si tedy s jejich výběrem záležet. Hodí se i k zastínění větších ploch, balkónových dveří či zimních zahrad. Své uplatnění našly také ve zdravotnických zařízeních či školách. Látkové žaluzie si lehce poradí i s atypickými prostory. Díky svému všestrannému využití a dlouhé životnosti jsou vertikální žaluzie látkové skvělou volbou! V letním období látkové žaluzie brání slunečnímu svitu i přehřívání místností. V zimním naopak napomáhají díky materiálu zadržet teplo. Ovládají snadno pomocí řetízku, takže to hravě zvládnout i vaše ratolesti. Tento typ stínění je snadný i na údržbu, což ocení nejedna hospodyňka.

Kvalitní Vertikální žaluzie látkové od nás

Pořiďte si kvalitní vertikální žaluzie látkové od nás! Krátké, dlouhé, široké lamely nebo úzké? Světlé či dekor? Společně vymyslíme to nejlepší stínění pro váš domov i komerční prostory. Poskytujeme kompletní servis od návrhu až po odbornou montáž při realizaci. S vertikálními žaluziemi na míru zkrátka nemůžete šlápnout vedle. Postaráme se o vaše okna v novostavbách, přestavbách, i pokud se chystáte pouze na výměnu dosavadního stínění. Zapomeňte na nepraktické záclony a závěsy a vyberte si moderní a funkční stínící techniku. Rádi vám se vším poradíme!

 

4