Zasklení venkovní terasy

Zasklení venkovní terasy

24.5.2018

Zasklení venkovní terasy nabízí nové využití prostoru. 

Zasklení venkovní terasy nabízí nové využití prostoru. Před tím, než se do zasklení terasy pustíte, promyslete si své představy o jejím dalším využití. Budete ji využívat jako zimní zahradu? Pro posezení a relaxaci? Podle vašich plánů vám doporučíme vhodné řešení, abyste byli s výsledkem po mnoho let spokojeni.

Zasklení terasy na míru

Při zasklení terasy nepodceňte kvalitu použitých materiálů. Naše systémy DonapSun jsou vyrobeny z trvanlivé hliníkové konstrukce, která je pevná a nenáročná na údržbu. Design skel a otvírací systémy oken přizpůsobíme na míru vašim představám. V porovnání s ostatními zimními zahradami DonapSun vyniká:

• Praktičností
• Lehkostí
• Mnohem nižší cenou

Nabízíme samozřejmě i zasklení od dalších výrobců. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.


Lidé si většinou zasklívají terasu ze 2 důvodů:

• Příjemné posezení v zeleni po celý rok
• Celoroční zahradničení a prostor pro přezimování květin

Využijte terasu jako zimní zahradu

Účel vaší nově zasklené terasy bude hrát klíčovou roli při volbě materiálů, určení dispozice i výběru vytápění. Pokud hledáte klidné místo pro relaxaci, určitě si budete chtít v zimních měsících přitopit. Naopak květiny během přezimování takový luxus nepotřebují. Zkuste si definovat, k čemu vám zimní zahrada má posloužit. Se zbytkem vám rádi poradíme my. Pro inspiraci si prohlédněte fotky našich realizací.

Chci nezávaznou cenovou nabídku

4