Zasouvací dveře do pouzdra

Zasouvací dveře do pouzdra

22.2.2023

Sháníte ideální dveře do svého domku či bytu? 

Vybírat můžete z nepřeberného množství stylů, materiálů i barevných variant. V první řadě si je však třeba ujasnit, jaký typ dveří zvolíte. Klasické otočné nebo zasouvací? Zasouvací dveře po stěně či do pouzdra? Všechny možnosti mají své výhody, záleží jen na vás, které dáte přednost. Stále více zákazníků preferuje zasouvací dveře do pouzdra, které jsou moderním a funkčním řešením.

Jak fungují zasouvací dveře do pouzdra

Na rozdíl od otočných dveří nebo posuvných dveří po stěně, nevyžadují zasouvací dveře do pouzdra žádný prostor navíc. Jednoduše se celé při otevření schovají do zdi, což je jejich velkou výhodou. Ušetříte tak spoustu místa, které můžete využít například na skříně či jiný nábytek. Toto oceníte nejen v malých bytech. Pouzdro na dveře je vlastně železnou konstrukcí, která se umístí do zdi. Zasouvací dveře do pouzdra fungují skvěle v sádrokartonových i zděných stěnách. Při výběru vhodného pouzdra však musíme brát tento aspekt v potaz.

Výběr zasouvacích dveří do pouzdra

Díky široké nabídce zasouvacích dveří do pouzdra se dá s jejich pomocí vyčarovat vzdušný a elegantní interiér, který ocení nejen zákazníci preferující otevřený prostor. Dveře mohou být dlouhodobě odsunuté, takže na sebe jednotlivé místnosti plynule navazují. Kdykoliv však jejich zasunutím vytvoříte potřebné soukromí. Vybírat můžete nejen z různých designových provedení, ale i rozměrů.

Originálním řešením jsou také půlkolové posuvné dveře. Zasouvací dveře do pouzdra se báječně hodí jak k oddělení jednotlivých místností, tak šaten či šatních skříní. Pokud se chcete do montáže posuvných dveří do pouzdra pustit sami, je důležité vše důkladně naměřit a zvolit typ vhodný pro materiál zdi. Pokud si nejste jisti, jaké dveře budou pro váš interiér nejvhodnější, odborníci vám s výběrem rádi poradí.

Poradit s výběrem posuvných dveří

Interiérové dveře pro každého

Máte obavy, že si své vysněné zasouvací dveře do pouzdra nemůžete dovolit? Společně najdeme řešení, které váš rozpočet nenaruší. V naší pestré nabídce od standardních cenově dostupných modelů až po ty nejluxusnější, si skutečně vybere každý. Všechny interiérové dveře od nás jsou z nejkvalitnějších materiálů a o jejich montáž se vám postarají naši profesionální řemeslníci, pokud budete chtít. Samozřejmostí je poskytnutí záručního i pozáručního servisu. Kromě dveří se naše rodinná firma specializuje na okna, vrata, stínění a dále na odpočinková místa v podobě zimních zahrad, teras či pergol. Můžete tak vyřešit na jednom místě i další záležitosti. Navštivte nás na našich kamenných prodejnách či webových stránkách a dozvíte se více informací. Těšíme se na vás!

Více o firmě Donap

4