Zimní zahrady a fotogalerie pro vaši inspiraci

Zimní zahrady a fotogalerie pro vaši inspiraci

2.12.2017

Plánujete novostavbu, nebo máte stávající dům, který chcete rozšířit o zimní zahradu?

Plánujete novostavbu, nebo máte stávající dům, který chcete rozšířit o zimní zahradu? Možností variant a řešení je mnoho, proto jsme se rozhodli, že vám pro inspiraci ukážeme námi tvořené zimní zahrady. Projděte si fotogalerii, a pokud by to bylo málo, neváhejte nás kontaktovat – za dobu našeho působení máme realizovaných zahrad mnohem více a toto je jen malá ochutnávka.

Vyrábíme hliníkové zimní zahrady DonapSun

Při výběru zimních zahrad nepodceňte kvalitu použitých materiálů. Naše konstrukce DonapSun je vyrobena z trvanlivé hliníkové konstrukce, která je pevná a nenáročná na údržbu. Design skel a otvírací systémy oken přizpůsobíme na míru vašim představám. V porovnání s ostatními zimními zahradami DonapSun vyniká:

  • praktičností
  • lehkostí 
  • mnohem nižší cenou

Galerie zimních zahrad z Donapu

Existuje mnoho řešení a variant, jak zimní zahradu sestavit. Podívejte se do galerie na ukázku naší práce:

 

Zimní zahrady si lidé nejčastěji pořizují ze 2 důvodů:

  • Příjemné posezení v zeleni po celý rok
  • Celoroční zahradničení a prostor pro přezimování květin

Účel vaší nové zimní zahrady bude hrát klíčovou roli při volbě materiálů, dispozice i vytápění. Pokud hledáte klidné místo pro relaxaci, určitě si budete chtít v zimních měsících přitopit. Naopak květiny během přezimování takový luxus nepotřebují. Zkuste si definovat, k čemu vám zimní zahrada má posloužit. Se zbytkem vám rádi poradíme my.

4