Plastová okna do Hradce Králové i Pardubic

Plastová okna do Hradce Králové i Pardubic

19.4.2017

Příznivá cena, široká paleta vzorů a především skvělé tepelně izolační vlastnosti.

Příznivá cena, široká paleta vzorů a především skvělé tepelně izolační vlastnosti – to jsou důvody, proč plastová okna patří mezi nejoblíbenější řešení u novostaveb i rekonstrukcí. Donap má ve své nabídce několik plastových okenních systémů, díky kterým může uspokojit různorodé požadavky zákazníků.

Plastová okna u Donapu platíte až po realizaci

Záleží nám na vaší spokojenosti, proto u zakázek do 100 tisíc Kč platíte až po realizaci. Máte tak 100% jistotu, že dostanete to, co jste si objednali. Montáži a dodávce plastových oken a balkónových dveří se věnujeme od roku 1993.

Chci poslat nezávaznou poptávku

Široká nabídka plastových oken a balkónových dveří

Pracujeme s výrobci plastových oken a dveří Gealan, Inoutic a PKS okna. Díky spolupráci s vícero výrobci vám můžeme nabídnout široké spektrum rozměrů, barev, povrchových úprav, cenových hladin nebo designu.

U plastových oken pro vás zařídíme

  • Demontáž starých oken a dveří
  • Dodávku nových produktů (standardní i luxusní systémy)
  • Montáž zkušeným personálem
  • Zednické práce
  • Montáž doplňků
  • Hrubý úklid

Plastová okna pro Hradec Králové, Pardubice i Náchod

Donap působí v celém Východočeském kraji, proto mnoho zakázek realizujeme především v krajském městě Hradec Králové, dále v Pardubicích, Náchodě a dalších místech. Máme za více než 20 let existence tisíce namontovaných plastových oken. Malou ochutnávku si můžete prohlédnout v referencích. V případě zájmu o poradenství, nezávislé nacenění vašeho projektu nebo montáž plastových oken nás kontaktujte, nebo nás neváhejte navštívit v kamenných prodejnách.

4