Posuvné dveře Sapeli i Porta Doors

Posuvné dveře Sapeli i Porta Doors

27.3.2017

Při výběru posuvných dveří zohledněte možnosti a styl prostoru, kam si nové dveře pořizujete.

Při výběru posuvných dveří zohledněte možnosti a styl prostoru, kam si nové dveře pořizujete. Posuvné dveře se vyrábí ze dřeva, skla a dalších materiálů v široké paletě barev. Nemusíte ale zůstávat u jednolitých barev a dekorů. Sáhnout můžete i po dveřích s odvážným designem. Zakázky do 100 tisíc Kč platíte až po realizaci.

Ušetřete místo s posuvnými dveřmi Porta Doors a Sapeli

Mezi oblíbené výrobce posuvných dveří, které naleznete v kamenných prodejnách Donap, patří beze sporu Porta Doors a Sapeli. U všech těchto dveří pro vás připravíme nejen kompletní pojezdový systém, ale i obložky, které dodají interiéru pocit útulnosti i šmrnc elegance.

Chci nezávazně poslat poptávku

Základní typy posuvných dveří

Existují tři systémy posuvných dveří. Vybírat můžete z:

Posuvné dveře na stěnu

Nejjednodušší řešení, při kterém nepotřebujete stavební úpravy. Dveře s tímto otvíracím systémem vyžadují pouze prostor 0,1 m2.

Posuvné dveře do stěny

Pokud vám nevadí zásadnější stavební úpravy, pořiďte si dveře s posuvným systémem do stěny nebo do stavebního pouzdra. Konstrukce se obvykle zabuduje do montované příčky, nebo zděné stěny.

Posuvné dveře Minima

Nová generace posuvných dveří kombinuje minimalistický design, funkčnost i bezpečí. Díky softovému dotahu zamezí zranění při otvírání a zavírání dveří.

Přijďte se přesvědčit na vlastní oči

Navštivte kamenné prodejny Donap, ve kterých pro vás máme připraveno mnoho vzorků klasických i posuvných dveří. Rádi vám poradíme s technickým řešením, výběrem i zaměřením a na závěr se postaráme o profesionální montáž.

4