Vnitřní okenní žaluzie jsou stále hitem

Vnitřní okenní žaluzie jsou stále hitem

28.12.2020

Jsou cenově dostupné, s dlouhou životností a nároky na údržbu mají minimální. 

Jsou cenově dostupné, s dlouhou životností a nároky na údržbu mají minimální. To jsou tři hlavní důvody, proč vnitřní okenní žaluzie patří mezi nejrozšířenější typ stínění.

Kam se vnitřní žaluzie hodí?

Pomineme-li historické budovy a roubenky, hodí se vnitřní okenní žaluzie prakticky do každého okna. Nejčastěji se s nimi setkáme v bytech, kancelářích a rodinných domech, ale jsou skvělou volbou také pro restaurace, školy, nemocnice a další prostory, kde je potřeba zastínit velkou plochu za nízkou pořizovací cenu.

Vnitřní žaluzie jsou jasnou volbou do plastových oken a dřevěných eurooken. Tento typ horizontálních vnitřních žaluzií lze však instalovat i do kastlových a šroubovaných oken, střešních oken či okenních rámů s trojsklem. Díky velkým výrobním možnostem a individuálnímu přístupu lze žaluzie použít prakticky do každého okna.

A pokud si nejste jisti výběrem a potřebujete porovnat další výhody a nevýhody různých druhů stínění? Neváhejte nás kontaktovat.

Chci nezávazně poptat

Proč jsou vnitřní žaluzie tak oblíbené?

  • Nízká pořizovací cena
  • Ochrání před sluncem i zvídavými pohledy zvenčí
  • Vyžadují minimální péči a údržba je snadná
  • Vynikají dlouhou životností a bezporuchovostí
  • Stínění lze doplnit dětskou pojistkou
  • Bohatá škála barev a dekorů dřeva
  • Jednoduché ovládání a snadná regulace světla

Vnitřní žaluzie na okna i dveře

Díky množství typů lamel, provedení a velikostí si můžete vybrat stínění přesně na míru pro váš domov. Vnitřní žaluzie se hodí jak na okna, tak balkonové dveře, stínění velkých prosklených ploch například u verandy i pro atypická okna. Ovládání je nejčastěji řešeno řetízkem, ale lze jej doplnit také o elegantní madlo, elektropohon či dálkové ovládání. Lamely jsou nejčastější hliníkové a na výběr je také dřevo. Výrobu stínění vždy řešíme na míru oknu a požadavkům zákazníka.

Nesedí vnitřní žaluzie do vašeho stylu?

Nechcete vnitřní žaluzie, protože je má každý a hledáte něco osobitějšího? Žádný problém. Nabízíme různé druhy interiérového i venkovního stínění, a tak si u nás vyberou i ti nejnáročnější zákazníci. Neváhejte nás kontaktovat, nebo nás navštivte v některé z našich vzorkoven.

Zajímá vás ukázka naší práce? Nahlédněte do referencí.

Kudy k nám 

4