Zasklení dřevěné pergoly

Zasklení dřevěné pergoly

16.9.2023

Chcete si užívat krásné výhledy ze své pergoly od brzkého jara do pozdního podzimu? 

Dejte nám vědět a pustíme se do zasklení dřevěné pergoly, ať si příjemné posezení můžete užívat za každého počasí. A nemějte obavy – poradíme si se zasklením i tam, kde se s ním při stavbě nepočítalo.

Déšť a sníh vás už z pergoly nevyžene

Jarní mrazíky? Letní bouřka? Podzimní vítr? Žádné obavy – i přes nepříznivé počasí si díky zasklení můžete užívat venkovní posezení ve své oblíbené pergole. A jen co se ukáží sluneční paprsky, stačí otevřít skleněnou stěnu a pustit příjemné teplo do pergoly. Navíc, při výběru vhodných skel, těsnění a v kombinaci s vytápěním lze vytvořit uvnitř dřevěné pergoly příjemnou atmosféru i v zimních měsících. Pergola se tak stane místem k celoročnímu odpočinku i k setkávání s rodinou a přáteli.

Nezávazně poptat 

7 důvodů pro zasklení dřevěné pergoly

Zasklení dřevěné pergoly je skvělý způsob, jak využít venkovní prostor a zlepšit kvalitu bydlení a odpočinku. Než se do této úpravy pustíte, pojďte se podívat na další výhody, které vás čekají.

  • Prodloužení sezóny – Díky zasklení si můžete užívat příjemné posezení nejen za pěkného počasí. Vítr, sníh a déšť vás už nevyženou.
  • Zasklení se stíněním – Často naši zákazníci využívají oblíbenou kombinaci, kdy se během zasklení instalují i stínící prvky – ať už se jedná o žaluzie, rolety či markýzy. Přečtěte si více o možnostech stínění.
  • Větší soukromí – Pokud bydlíte v hustě zastavěné lokalitě, kde si se sousedy takzvaně „koukáte do talíře“, zasklení pergoly vám ušetří mnoho nepříjemností a zároveň vytvoří oázu pro dokonalou relaxaci.
  • Zlepšení estetiky – Zasklení může dřevěné pergole dodat elegantní a moderní vzhled.
  • Vyšší čistota a ochrana před škůdci – Především v podzimních měsících vítr do pergoly nafouká spoustu listí a když se do návštěvy pergoly zapojí obyvatelé zahrady, můžete mít starosti nejen s vymetáním listí a pavučin, ale také s novými domečky v podobě ptačích či vosích hnízd. Navíc, pokud bydlíte u silnice, sníží se prašnost.
  • Snížení hluku – Vytvořte díky zasklení pergoly klidný koutek, kde vás nebudou rušit sousedé či projíždějící auta.
  • Estetická hodnota – Zasklení prostoru dodá pergole moderní a elegantní vzhled. V případě prodeje může zvýšit i cenu prodávané nemovitosti.


Toužíte po odpočinku v krásné pergole?

Máte pergolu, ale už neodpovídá vašim představám a dosluhuje? I s tím si hravě poradíme. Pergoly nejen zasklíváme, ale také stavíme nové. Podívejte se na ukázku naší práce https://www.donap.cz/zasklivani-teras-a-pergol_62 a v případě jakýchkoliv otázek nás neváhejte kontaktovat. https://www.donap.cz/kontakt Na vaše otázky vám také rádi odpovíme osobně na našich pobočkách.

Chci novou pergolu 

4