Pořiďte si bezpečnostní dveře pro váš klid

Pořiďte si bezpečnostní dveře pro váš klid

24.9.2018

Montáži a dodávkám dveří se věnujeme od roku 1993.

Montáži a dodávkám dveří se věnujeme od roku 1993. Spolupracujeme s ověřenými značkami vstupních dveří VP Trend, Gealan, PKS, Porta Doors a Verte. Širší sortiment nám umožňuje reagovat na omezené možnosti konkrétních výrobců a nabídnout vchodové dveře různých rozměrů, barev, povrchových úprav i cenových kategorií. Žádaným sortimentem jsou také bezpečnostní dveře, které můžete vybírat z několika typů.

Materiál bezpečnostních dveří

Ochrana domova, soukromí i majetku – to jsou hlavní důvody, proč se na nás obracejí zákazníci s poptávkou po bezpečnostních dveřích. Společnost Donap nabízí bezpečnostní dveře z různých materiálů. Vyberte si ty, které nejvíce ladí k vašemu domovu.

  • Plastové vchodové dveře (český VP Trend)
  • Dřevěné vchodové dveře (PKS dveře)
  • Hliníkové vchodové dveře (český VP Trend)
  • Bytové dveře (Porta Doors, Sapeli)

Tříbodové zamykání a bezpečnostní cylindrická vložka v základním provedení

Všechny modely našich dveří nemají obyčejný zámek, ale bezpečnostní zámek s tříbodovým zamykáním. Spolu s cylindrickou vložkou přispějí k lepšímu zabezpečení vašeho bytu či domu. Rádi vám celý systém bezpečnějšího zamykání názorně předvedeme v kamenných prodejnách, kde si můžete vybrané modely dveří i zámků na místě prohlédnout a vyzkoušet.

Donap – kompletní realizace na klíč

Při dodávce vchodových dveří zajistíme demontáž starých dveří, montáž nových dveří a doplňků a samozřejmě i závěrečný hrubý úklid. Mezi časná místa pro realizaci zakázek patří například Hradec Králové, Pardubice, Dvůr Králové nad Labem, Jičín či Nová Paka. Prohlédněte si ukázku naší práce a pro zjištění více informací nás neváhejte kontaktovat.

Chci poptat

4