Rolety z bambusu

Rolety z bambusu

31.5.2021

Jste milovníky přírody a chtěli byste mít kousek z ní i ve vašem domově? 

Jste milovníky přírody a chtěli byste mít kousek z ní i ve vašem domově? Nelíbí se vám žádné plastové ani kovové rolety, ale chcete něco, co na vás bude působit příjemným a hřejivým dojmem? Pak jsou pro vás ideálním typem zastínění rolety z bambusu.

Vzhled je u rolety z bambusu důležitý

Schovat se před zvědavými pohledy, zabránit nežádoucím slunečním paprskům a mít soukromí jsou hlavními důvody proč si pořídit stínění. Na výběr je velké množství druhů a typů, záleží vždy na vašich preferencích a také finančních možnostech.
Rolety z bambusu jsou pak vhodné pro ty, pro které je stejně jako funkce rozhodující vzhled.

Rolety z bambusu jsou z přírodních materiálů

Rolety z bambusu, které v Donapu nabízíme jsou vyrobeny ze zcela přírodních materiálů. Rovněž máme v nabídce několik dekoračních stylů a designů ručně pletených bambusových tkanin, takže si můžete vybrat ten, který se bude nejlépe hodit do vašeho interiéru.

  • tři typy bambusových rolet
  • dvojí provedení:
    - navíjení do estetického balu
    - stahování do estetického a pravidelného řasení

Chci nezávazně poptat

3 typy bambusových rolet

ASHA

Jedná se o základní model produktové řady bambusových rolet, u kterých se tkanina roluje směrem nahoru do estetického balu. Její ovládání zajišťuje provázek s aretací a brzdou. Díky tomuto mechanismu ovládání je umožněno libovolné nastavení výšky, ve které má být roleta stažena.

FEBA

FEBA je velmi elegantním typem bambusové rolety, protože tkanina je postupně skládána za sebou v horizontálních pruzích díky čemuž vzniká pravidelné řasení. Funguje pomocí provázku s aretací a brzdou, takže stejně jako ASHA je možné nastavit výšku stažení rolety.

EDESA

Tento typ se vyrábí výhradně z přírodní tkaniny juta a jeho ovládání je zajištěno navíjením na hřídel řetízkem a mechanismu s brzdou. Opět je umožněna volba výšky stažení.

Další druhy stínění

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

4